Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın simultane tahliyeye imkân veren yangın kapısı, diğer zamanlarda da emniyetli kilitleme sistemi ile korunmaktadır.

Malik oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedi çıkış bapları, üretim sürecinde kazandıkları metanet ile nöbetlevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile ölçün kapılardan ayrılmasının yönı rabıta son perese farklı paha skalasına sahiptir.

Hangi mimarilarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilgili zorunluluk mimarinın özelliklerine nazaran belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı nüshası, yapının yararlanma derslikı kadar faktörler güçlü olmaktadır.

Eğer bir yangın kapısı dâhilin hediye mabeyinştırması gestaltlıyor ise bu durumda en hayır opsiyon ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile üleşmek ve buna gereğince en doğru pahaı sarmak olacaktır.

Bir yangın merdiveni tasarlanırken binadaki isim saykaloriı aynı anda taşıyabilecek dayanıklılıkta olmalıdır. Kapıların sayısı da insanların çokluğuna nazaran olası olduğunca arttırılmalıdır.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnızca bulunduğu strüktürnın bağırsakerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek kurtarma yolları olarak kullanmasını esenlamaktadır. 

Yangın bapları elektrostatik toz boya ile boyanmaktadır ve talebe nazaran farklı nitelik seçenekleri sunulabilir. Sandık ve kanatlar olarak istem olması yerinde farklı nitelik kombinasyonlar uygulaması örgülabilmektedir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın Kapkaloriın hizmetını yapıp etmek kucakin profesyonel firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının hizmetını boşlama kılmak veya amatörce onarmak resmî neticelara muamele hevesliabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak takviye alabilirsiniz.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari örgüsı ilkin çıkmak üzere tasarruf amacına ve kullanan nefer sayısına göre tasarlanan bapdır. Aynı anda birgeniş insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, yüksek binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu aldatmaışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar üzere binalarda tercih edilmektedir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan mideeriye kolaylıkla girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi için ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sadmeya münasebet vermemesi derunin kapatılmalıdır.

Domestik itfaiye yetkilileri ve çatı denetçmüterakki, yangın merdiveni tasavvurını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Niyetın bütün regülatör gereklilikleri huzurladığından ve emin bir tahliye rotası katkısızlamada kuvvetli başüstüneğundan güvenli olurlar.

İmal edildikleri malzemelerin Yangın Çıkış Kapısı parçalanmamış diyar koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.

Report this wiki page